Promotii in-store

Cunoastem, analizam, estimam, activam, recrutam, instruim.
Totul pentru ca tie sa nu iti ramana decat sa alegi din gama noastra larga de servicii in store ceea ce este cel mai potrivit pentru afacerea ta: informare la raft, vanzare cu premiere, demonstratii, animatii, mascote si alte programe special.

Promotii in HoReCa

Suntem unde trebuie, asiguram logistica si resursele umane.
Mai mult decat atat, ne asiguram de buna desfasurare a oricarui eveniment in parte, care va ramane cu siguranta in atentia publicului pentru mult timp.

Evenimente

Suntem nerabdatori sa surprindem placut publicul, indiferent care ar fi el. Avem o reteta secreta, al carui ingredient principal este intelegerea personalitatii brandului sau a companiei care apeleaza la efervescenta noastra fara limite.
– B2B
– B2C
– B2E

Caravane

Pleci la drum? Venim cu tine!
Daca iti doresti o activitate de tip “caravana”, vom avea grija sa iti punem la dispozitie resursele umane necesare si sa obtinem pentru tine toate aprobarile la nivel local.

Distributii in cladiri de birouri, spitale, etc

Obtinem aprobarea si ne trimitem activele noastre echipe de promoteri sa se ocupe de restul. E atat de simplu pe cat pare.

Distributii stradale, metrou, partii, etc

Daca te-ai decis sa iesi in strada, te sustinem!
Aprobari locale, recomandari de zone si intervale orare, implementare, resurse umane sunt doar cateva din serviciile pe care ti le punem la dispozitie.

Drop mail

Dispunem de cele mai recente recensaminte si astfel reusim sa fim de fiecare data la curent cu toate noile constructii de blocuri de locuinte, pentru rezultate cat mai bune.

Door to door

Personalul nostru porneste intotdeauna bine inarmat in activitatile door to door, cu o buna pregatire, cu informatii clare referitoare la numarul de gospodarii si numarul de contacte pe care il poate atinge si, bineinteles, cu un mare zambet