Experți în activări de brand din 2001

Începând cu anul 2001, City Promotions este un sprijin real pentru partenerii săi, angajat să contribuie la creșterea brandurilor prin excelență în execuție, livrată în canalele comerciale OFF, ON, dar și în alte puncte de contact cu consumatorii.

Echipa noastră profesională de lucru înseamnă: 225 de angajați cu normă întreagă (împărțiți în 7 birouri teritoriale) și peste 700 de angajați cu normă parțială.

Suntem capabili să implementăm proiecte multiple si diverse în același timp, având o bază de date de resurse umane, complexă si structurată pe profiluri care să răspundă cerințelor oricărui partener sau proiect.

Reușim să dezvoltăm proiecte complexe deoarece colaborăm strâns cu creativi, specialiști în soluții IT și online sau producători de POSM-uri customizate.

Peste 19 ani experienta

Suntem specializati in dezvoltarea si implementarea campaniilor integrate ce necesita excelenta in executie, fiind orienntati catre rezultate concludente.

Avem experienta bogata in lucru cu parteneri de elita reusind de fiecare data sa integram echipele City Promotions in business modelul clientilor nostri. Pune-ne la incercare!

facebook

Contacteaza-ne

  Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de confidentialitate a CITY PROMOTIONS SRL

  Am citit si inteles Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal afisata pe site

  Sunt de acord cu procesarea datelor mele cu caracter personal de catre CITY PROMOTIONS SRL

  Joburi disponibile

  TE INVITAM SA TE ALATURI UNEI ECHIPE TINERE, INCARCATA CU ENERGIE POZITIVA, PROFESSIONALISM SI DORINTA DE A CASTIGA EXPERIENTA IN CONSTRUIREA BRANDURILOR IMPORTANTE NATIONALE SI INTERNATIONALE!

  you